CzechInvest zná TOP 10 nejlepších kreativních projektů České republiky

Všech 10 startupů se představí na finále národního kola soutěže Creative Business Cup, které se uskuteční online 30. března 2021 od 15:00 hodin z Památníku Tomáše Bati ve Zlíně.

CzechInvest naším prostřednictvím zve na odpoledne plné kreativity, zábavy, networkingu a startupových pitchů, na jehož organizaci se podíleli mimo jiné i studenti Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně společně se Zlínským kreativním klastrem. Za přítomnosti generálního ředitele agentury CzechInvest Patrika Reichla, odborné poroty i partnerů, společně vyhlásí tři nejlepší projekty. Absolutní vítěz bude reprezentovat české barvy na globálním finále soutěže.

V rámci doprovodného programu se můžete těšit na diskuzi s europoslankyní Martinou Dlabajovou, prezidentem Zlínského kreativního klastru Čestmírem Vančurou či ředitelem PrusaLabu Ondřejem Kašpárkem.

Nezmeškejte příležitost poznat letošní horké kandidáty na nejlepší kreativní projekty České republiky! Přijměte pozvání a dívejte se na odkazu zde a sledujte novinky na facebookové události CzechInvestu.

Přeskočit na hlavní navigaci