Klíč k udržitelnému podnikání v Královéhradeckém Kraji

Nový dotační program pro MSP - Dekarbonizační voucher

V současné době, kdy se udržitelnost a zodpovědné přístupy v podnikání stávají nejen trendem, ale i nutností, přichází pro podnikatele v Královéhradeckém kraji jedinečná příležitost. Nový dotační program "Dekarbonizační vouchery" nabízí malým a středním podnikům finanční podporu na přechod k udržitelnějšímu a nízkouhlíkovému podnikání.

Program je otevřen všem malým a středním podnikům v Královéhradeckém kraji, které mají zájem investovat do udržitelných řešení a snižovat svou uhlíkovou stopu. Cílem je nejen reagovat na současné ekologické výzvy, ale také připravit podniky na budoucnost zeleného podnikání.

Dekarbonizační vouchery umožňují financování široké škály aktivit, včetně konzultací, výpočtu uhlíkové stopy nebo auditu uhlíkové stopy. To vše s cílem snížit ekologický dopad a přizpůsobit se novým ekologickým standardům.

Podniky mohou získat finanční podporu až do výše 70 % oprávněných nákladů na svůj projekt. Investice do udržitelných řešení a zeleného podnikání není jen otázkou ekologické zodpovědnosti, ale stává se i klíčovým faktorem pro získání konkurenční výhody. V době, kdy spotřebitelé i obchodní partneři stále více preferují zodpovědné a udržitelné přístupy, se zapojení do programu Dekarbonizační vouchery jeví jako strategická investice do budoucnosti Vašeho podnikání.

Jak se Přihlásit? Detailní informace o programu a přihlášení naleznete na Dotačním portále krajského úřadu Královéhradeckého kraje.

Fotogalerie

Přeskočit na hlavní navigaci