Jedinečná šance pro start-upy!

V měsíci květnu beží výzvy projektů CzechMatch a CzechDemo.

Jste start-up s nadějným business plánem? Nyní máte jedinečnou příležitost setkat se s americkými investory přímo v Silicon Valley a navštívit konferenci TechCrunch Disrupt San Francisco!

Výzvy projektu CzechMatchCzechDemo nabízejí příležitost zúčastnit se matchmakingové akce a světově proslulé technologické konference. Start-upy se zde představí před investory, potencionálními obchodními partnery a start-upovou komunitou v centru světového technologického průmyslu v samotném Silicon Valley.

Jste-li začínající podnikatel, využijte možnosti zúčastnit se obou akcí najednou a znásobit tak šanci úspěchu na americkém trhu. Přihlášky do obou programů lze podávat v termínu 2. 5. – 4. 6. 2018.
Více informací a potřebné dokumenty o CzechMatch naleznete zde. Kontaktní osobou je Petr Kopeček, petr.kopecek@czechinvest.org, +420 296 342 737.
Více informací a potřebné dokumenty o CzechDemo naleznete zde. Kontaktní osoba: Markéta Škáchová, marketa.skachova@czechinvest.org, tel. +420 296 342 653.

Současně jsou otevřené programy CzechMatch také pro destinace New York a Londýn, na které se můžete hlásit od 2. 5. do 24. 7. 2018. Otevřeny jsou také přihlášky pro konference Web Summit Lisabon a TechCrunch Disrupt Berlin, na které se můžete hlásit do 1. 8. 2018. Více informací a potřebné dokumenty k nalezení tu, případně zde.

Přeskočit na hlavní navigaci