24. ročník soutěže EY Podnikatel roku České republiky je zahájen

Nominujte podnikatele, kterého si vážíte, nebo se sami přihlaste do 20. října 2023.

Soutěž EY Podnikatel roku (Entrepreneur Of The Year®) vzdává hold výjimečným osobnostem. Jejím cílem je ukázat veřejnosti vynikající osobní příklady na poli podnikání, které mohou být vzorem pro mladé, začínající podnikatele.

V závislosti na počtu a kvalitě přihlášených podnikatelů vybírá porota vítěze také v jednotlivých krajích České republiky. Držitel krajského titulu EY Podnikatel roku se tradičně vybírá v kraji Olomouckém, Jihomoravském, Moravskoslezském a Zlínském a také v Praze a Středočeském kraji.

V loňském roce jsme měli velkou radost, že v soutěži EY Podnikatel roku zazářil Serafin Campestrini z Borohrádku, který si odnesl prestižní cenu za Královéhradecký kraj. Jeho rodinný podnik se stal jedním z předních výrobců hoblovaného dřeva a dalších dřevařských produktů, jako jsou palubky, dřevěná prkna, latě a hranoly v Evropě. 

Přihlášky do aktuálního ročníku je možné podávat do 20. října 2023. Nominovat podnikatele do soutěže může kdokoliv, a to nejlépe prostřednictvím nominačního formuláře na stránkách www.podnikatelroku.cz.

Přeskočit na hlavní navigaci