TECHNOLOGICKÉ CENTRUM a Týden vzdělávání 2016

"Byli jsme příjemně překvapeni pozitivní odezvou posluchačů, kteří o téma podnikání projevili velký zájem."

Tak jako každý rok i letos se TC HK zapojilo do akce Týden vzdělávání dospělých. Organizaci akce, která se konala od 7. do 11. listopadu, zajišťují krajská pobočka Úřadu práce České republiky v Hradci Králové a kontaktní pracoviště v okresních městech.

Zástupci TC HK navštívili města Jičín, Náchod, Trutnov, Rychnov nad Kněžnou a Hradec Králové, aby v rámci přednášky seznámili posluchače se základy podnikání a nastínili i možnosti podpory, které mohou začínající podnikatelé využít.

„Byli jsme příjemně překvapeni pozitivní odezvou posluchačů, kteří o téma podnikání projevili velký zájem,“ dodává Ing. Ondřej Zezulák, ředitel TECHNOLOGICKÉHO CENTRA Hradec Králové. „Budeme rádi, pokud se na nás v budoucnu kdykoliv obrátí, když budou potřebovat pomoci jak s rozjezdem podnikání, tak s jakýmkoliv jiným problémem, na který mohou v podnikání narazit.“

V rámci podpory podnikavosti v celém regionu byla pro všechny zájemce účast na přednáškách zdarma. TC HK se bude za podpory Magistrátu města Hradec Králové vzdělávání dospělých věnovat i nadále.

Pro více informací kontaktujte:
Mgr. Jiří Štěpán
jiri.stepan@tchk.cz
+420 734 640 639

Přeskočit na hlavní navigaci