Fórum Hospodářských novin

Generální ředitel CzechInvestu Patrik Reichl a viceprezident Svazu průmyslu a dopravy Radek Špicar budou diskutovat o budoucnosti českého hospodářství.

Informace o konání

29. 9. 2020
17.45 - 19.00
The Grand Mark Prague
Hybernská 12
110 00, Praha
www.grandmark.cz/

Ukázat na mapě

Kontaktní osoba

Popis

Co je pro tuzemské firmy z dlouhodobého hlediska nejdůležitější a na jaké výzvy by se měly připravit? Je pro průmyslové podniky bezemisní ekonomika hrozbou nebo příležitostí? Může vlna čisté mobility ohrozit české dodavatele pro automobilový průmysl? Jak se daří českým technologickým startupům? Jak moc je české hospodářství zasaženo současnou koronakrizí? Jak je na tom Česká republika ve srovnání s ostatními zeměmi a co tuzemské firmy potřebují a co naopak mohou nabídnout? 

Proč se zúčastnit?

Zapojte se do diskuse o tom, co čeká a co potřebuje český průmysl, resp. celá tuzemská ekonomika. Fórum Hospodářských novin jsou pravidelná setkání pro ty, kdo mají k českému hospodářství co říct. 

Reagujeme na aktuální nařízení vlády

Během akce budou dodržena veškerá opatření nutná k zachování zdraví náš všech s ohledem na komfort hostů. Pořadatelský tým je testován. Prostory budou pravidelně odvětrávány, v klimatizovaných prostorech zajištěna dezinfekce vzduchu. Hostům dále zajistíme dostatek dezinfekce rukou, štíty pro spíkry a jednorázové roušky pro všechny, kteří se tak budou cítit bezpečněji.
 
Fórum Hospodářských novin

Fórum Hospodářských novin je prostor pro tradiční setkávání osobností politické, společenské a ekonomické scény. Politicky nezávislá platforma zaštítěná seriózním nestranným celostátním deníkem vytváří prostor pro diskusi na aktuální hospodářská a společenská témata. Uzavřeného setkání se pravidelně účastní vrcholní manažeři největších českých firem a nadnárodních korporací působících v České republice, členové vlády, významní představitelé opozice, představitelé státních institucí a vybraní zástupci mediální scény.

REGISTRACE

Přeskočit na hlavní navigaci


Doplňková navigace sekce: Události