KYBERBEZPEČNOST V DOBĚ COVIDOVÉ

Národní klastrová asociace, Královéhradecký kraj a Centrum investic, rozvoje a inovací, Network Security Monitoring Cluster a Czechinvest Vás zvou na konferenci věnovanou praktickým doporučením a prezentacím účelných technických řešení.

Informace o konání

23. 9. 2020
08.00 - 15.00
Hotel Nové Adalbertinum
Velké náměstí 3
HRADEC KRÁLOVÉ

Ukázat na mapě

Kontaktní osoba

Tereza Šarmanová
+420 777 745 787
sarmanova@nca.cz
www.nca.cz/

Popis

Potřebujete zabezpečit firemní či úřední data v souladu s legislativou GDPR? Zajímá vás jak se mění kyberbezpečnost v souvislosti s COVIDem?
S jakými typy kybernetických útoků se v současnosti nejčastěji můžete setkat? Jak zajistit firemní či úřední textová či akustická data před jejich zcizením? Jaké osvědčené a nejmodernější typy SW a další související bezpečnostní technologie lze v rámci zabezpečení kybernetické  bezpečnosti pořídit pro ochranu výroby a dat v konkrétní organizaci, obci či firmě?

Tato a mnohá další témata budou prezentována dne  23.9. 2020 v Hradci Králové na konferenci KYBERBEZPEČNOST V DOBĚ COVIDOVÉ, která se uskuteční v Hotelu Nové Adalbertinum.

Jste-li  šéf bezpečnosti či IT, manažer ve firmě, působíte v samosprávě, výzkumné organizaci či škole, pak je konference určena právě pro Vás. 

PŘIHLÁŠENÍ NA KONFERENCI PŘES DIGITÁLNÍ FORMULÁŘ:
Registraci na konferenci lze provést do 21. 09. 2020 přes online formulář: ZDE

Soubory ke stažení

Přeskočit na hlavní navigaci


Doplňková navigace sekce: Události