FiftyFifty kreativní agentura s.r.o.

grafický design, marketing, on-line média

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hledáte kreativce, kteří vám připraví chytré a funkční řešení na míru? Kteří to nedělají zdaleka poprvé? Už nehledejte, našli jste nás!

 

Naše firma vznikla v roce 2012 v Hradci Králové. Většina našich klientů je z východních Čech, další jsou ale třeba i z druhého konce světa.

Pracujeme pro firmy z tvrdého byznysu, pro organizace státní správy a samosprávy, pro neziskovky, destinační společnosti, galerie, muzea, města.

Tam všude potřebují naše nápady, kreativitu, tah na branku, schopnost dotahovat věci do detailu, dokonalý servis a služby ve všech oblastech souvisejících s prezentací dovnitř i navenek.

Navrhujeme loga, budujeme firemní identitu, vytváříme design, vyrábíme webové stránky, natáčíme a stříháme video, píšeme texty, staráme se o sociální sítě, projektujeme marketingové a komunikační strategie, produkujeme eventy, tiskneme.

Nabízíme řešení vymyšlené na míru. Za svými myšlenkami si stojíme, ale neděláme si patent na rozum. Rádi pracujeme pro klienty, kteří vědí, co chtějí. Ostatním pomáháme popsat jejich potřeby a najít řešení.

V Hradci Králové nemáme konkurenci co do šíře in-house poskytovaných služeb v oblasti reklamy, designu a komunikace. Naší ambicí je být v regionu volbou číslo jedna pro všechny, kdo hledají promyšlená, tvůrčí a profesionální řešení. Máme nápady, jsme kreativní a je za námi kus práce. 

  • Kulturní dědictví
  • Průmyslový, produktový a interiérový design
  • Marketingová strategie, branding, grafický design
  • Audiovizuální služby

Reference

Odkazy na sociální sítě

Kontakt

+420 606 627 876
seba@fifty-50.cz
https://www.fifty-50.cz
Mgr. Michal Šeba

Přeskočit na hlavní navigaci