FIRA Media

weby, interní systémy nebo e-shopy

 

 

 

 

 

 

Věříme, že jsme tím správným partnerem pro Váš nový web, e-shop, interní systém či jiný online projekt. Sídlíme v Hradci Králové, ale online nezná hranice. Důležitý je vždy výsledek a ideálně dlouhodobá spolupráce.

 

Férovost - Podání ruky je pro nás závazek.

Efektivita - Raději vám řekneme, že něco nedává smysl, než abychom “pálili” čas a zdroje, které by mohly být využity lépe.

Strategie - Žádné slepé převzetí informací a “nabouchání kódu”. Společně vymyslíme co nejefektivnější řešení, které posune váš byznys dopředu a bude mít potenciál se dlouhodobě rozvíjet.

Komplexní služby - Primárně řešíme vývoj, to ale neznamená, že to tím končí. Spolupracujeme s vybranými odborníky ve svých oborech a pro naše klienty skládáme týmy na míru. Od analýzy, přes web, po marketing či tiskoviny.

Jsme lidi - Budeme s vámi mluvit na rovinu a naším cílem je vždy najít takové řešení, které bude win-win pro obě strany.

Flexibilita - Jsme vám k dispozici takřka 24/7. Neberte nás doslova, ale nebuďte překvapení, když vám odepíšeme na mail nebo zvedneme telefon i o víkendu.

  • Tvorba webových aplikací

Reference

Odkazy na sociální sítě

Kontakt

+420 739 278 890
filip@firamedia.cz
https://www.firamedia.cz/
Filip Vlkanova

Přeskočit na hlavní navigaci