INITED Solutions s. r. o.

mobilní aplikace

 

 

 

 
Vy máte v hlavě skvělou myšlenku a my ji umíme dostat do mobilních zařízení.

 

Spolehlivost

U nás platí, že dohody se plní. Neslibujeme, co nelze splnit, nenabízíme nereálně nízké ceny. Projekty plánujeme s rezervou a realizujeme v etapách směrem ze shora dolů. V každé z etap komunikujeme s klienty a mají možnost sledovat, jak se jejich projekt vyvíjí.

Kvalita

Kvalita není náhoda. Pro její zajištění používáme střídání vývojářů, definované designové stavební bloky, kontrolu „čtyřech očí“, automatizované testování, testování v simulátorech i na široké paletě fyzických zařízení na platformách Android i iOS. Zkrátka nám na ní velmi záleží.

Komunikace

Známe situace, kdy druhá strana hraje mrtvého brouka. A také jako vy je nesnášíme. Proto máme postupy a jasná pravidla, jak být pro klienty neustále k dispozici – odpovídat a komunikovat.

Těší nás, že spolupracujeme nejen s přímými klienty, ale též s agenturami, které naše aplikace zahrnují do svých komunikačních řešení. Věnovali jsme mnoho úsilí tomu, aby takové partnerství dávalo velký smysl. Ať je naším klientem kdokoliv, může se bezpodmínečně spolehnout na skvělý výsledek.

  • IT jako nástroj rozvoje

Reference

Odkazy na sociální sítě

Kontakt

+420 603 755 610
jaroslav.pavlicek@initedsolutions.cz
http://inited.cz/
Jaroslav Pavlíček

Přeskočit na hlavní navigaci