JENDESIGN

Vítejte na stránkách grafického studia JENDESIGN se sídlem v Trutnově. Zabývám se firemní identitou, webdesignem, tiskem, výrobou reklamy, ilustrací, designem oblečení, kol a třeba i lyží.

"Fotím, lyžuju, cestuju, žiju.”
…Tedy podle období. Po celý rok se ale bavím grafickou tvorbou, a to vlastně už od roku 1989. Pocházím z Trutnova, města na úpatí Krkonoš. S
tím souvisí i můj postoj k přírodě, horám a sportu. Mám rád čistý výrazný grafický styl s přesahem. Rád vám v tomto duchu vytvořím motiv, logo, kampaň, ať už pro váš online či tisk. Ve studiu se zabývám firemní identitou, webdesignem, tiskem, výrobou reklamy, ilustrací, designem oblečení, kol a třeba i lyží. Rád přijímám nové výzvy. Zapálení klienta pro navržený způsob řešení daného projektu je vždy motivující. Přináší radost ze smysluplné práce, který se musí projevit na výsledném produktu. Kromě grafiky a designu se již od mládí zajímám o fotografii. Fotografie má mnoho disciplín. Komerčně fotím produkty, eventy, svatby. Nevyhne se mi ani sport, portrét, krajina, hory, cesty… Digitální fotografie je nedílnou součástí mé grafické práce. Tvorba, cestování, hory, cyklistika, voda, potápění, komunita, kultura jsou slova, která bych použil pro výraz mého světa.

  • Průmyslový, produktový a interiérový design
  • Marketingová strategie, branding, grafický design

Reference

Odkazy na sociální sítě

Kontakt

+420 732 918 411
jen@jendesign.eu
https://jendesign.eu
Jan Slavíček, DiS.

Přeskočit na hlavní navigaci