MarketSoul – Online marketingová agentura ze Zlína

Dáme vaší značce duši. Tvorba webů a eshopů, grafika a tvorba firemní identity, PPC kampaně, sociální sítě, focení a videa.

MarketSoul.cz je marketingová agentura se sídlem ve Zlíně a klienty po celé republice. Nabízí komplexní marketingové služby se specializací na digitální marketing.

My a naše práce v kostce.

  1. Tvorba webů a e-shopů: webový designu, včetně tvorby responzivních webových stránek a e-shopů
  2. Grafický design: tvorba grafických návrhů pro různé účely, jako jsou tvorba loga, letáky, brožury, billboardy, rollupy a bannery.
  3. Online PPC reklama: vytváření a implementaci online reklamních PPC kampaní na různých platformách, jako jsou Google Ads, Sklik Facebook Ads, Instagram Ads a další.
  4. SEO: optimalizace pro vyhledávače (SEO), které pomáhají zlepšit pozici webových stránek v organických výsledcích vyhledávačů.
  5. Sociální sítě: správa sociálních médií, jako jsou Facebook, Instagram, Twitter a další, včetně tvorby obsahu, komunitního managementu a reklamních kampaní.
  6. E-mail marketing: tvorba a distribuce e-mailových kampaní, newsletterů a další.

Zaměřujeme se na data-driven marketing a analytiku, což umožňuje přesně sledovat výsledky kampaní a optimalizovat je pro co nejlepší výkon.

  • Marketingová strategie, branding, grafický design

Reference

Kontakt

+420 733 624 061
horak@marketsoul.cz
https://www.marketsoul.cz/
Stanislav Horák

Přeskočit na hlavní navigaci