NET invenio, s.r.o.

Internetový marketing s profesionály - tvorba www, e-shopů, PPC reklama, výkonová reklama, mediální plánování, copywriting, grafika, ...

Naší hlavní výhodou je, že nás marketing baví a děláme jej pro klienty jako bychom ho dělali pro sebe! Naší specializací je navýšení vašich zisků, snížení výdajů za internetovou reklamu a její přesné cílení. Nabízíme správu PPC kampaní. Jsme specialisté na Ads, Sklik, Facebook a Instagram. Internetové stránky optimalizujeme pro webové vyhledávače (SEO). Detailně provádíme analýzy a audity.

Každou společnost utvářejí lidé. Naše marketingová agentura je přesně taková, jako jsme my. Na nic si nehrajeme, snažíme se klientům doporučovat to, co bychom chtěli sami využít, kdyby byla reklama pro nás. Využití finančních prostředků pro klienty plánujeme tak, jako bychom je měli vydávat z vlastní kapsy.

Abychom mohli pro klienty svou práci odvádět dobře, tak se samozřejmě snažíme, aby i naši zaměstnanci byli náležitě proškolení a stále sledovali nové trendy. I z těchto důvodů jsou všichni naši PPC specialisté certifikovaní u společnosti Google.

Spolupracujeme prakticky se všemi mediálními vydavatelstvími v České republice.

  • Výtvarné umění
  • Tvorba webových aplikací
  • IT jako nástroj rozvoje
  • Marketingová strategie, branding, grafický design

Reference

Odkazy na sociální sítě

Kontakt

+420 605 908 070
info@netinvenio.cz
https://www.netinvenio.cz
Mgr. Jaroslav Erben

Přeskočit na hlavní navigaci